Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

u n me

Kehadiran ku hanya untuk mengembirakan dirimu,

dikau senantiasa berada di dalam DOAku


Jika dikata embun itu suci,
suci lagi KEIHLASAN.
Jika dilihat pulau itu indah, indah lagi PERTEMUAN.


Jika dirasa mutiara itu bernilai.
Bernilai lagi sebuah PERSAHABATAN

let the birds fly together... pimpinlah tangan ini kuat-kuat...jangan kau benarkan aku jatuh lagi...kerana jika jatuh lagi aku pasti tidak akan bangun lagi....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Arrow - Tuju-tuju rindu

this song gonna be our song....

masa ako mula2 lagu ni..dia berikan lagu ni..lyric mmg sedap...ya!! ako bkn jenis romantik person...but i'll try ..but as usual both of us gelak ..kenangan maniskan..masa ni dia ada buka satu link one radio for us only...and yg paling ako suka sekali those puisi thankz.....

semalam kul 3.30am ako tersentap.. hari ni sentap lagi..waaaa banyak giler ako sentap...tak apa masih baru..ako masih boleh bersabar... hihihihih

ako rasa ok jugakan ako ada blog ni ..otak ni beribu benda nak tulis..kalo ako nk nyumpah ke sedih ke semua boleh ako curahkan n taburkan disini...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ako membuli dakmuo

best best... hari ni menurut dari blog eima.. http://lovelyiema.blogspot.com
..kawan baru ako dari FZ.fm...

hari ni sejarah kerana telah membuli dakmuo ( tuan tanah utk radio tu )







kelakar wakakakkakaka

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

bermula langkah blogger

hensem tak kambing ku ini


waduh2 !! kelakar ako



sejak menjak ako kenal seseorang hidup ako terus terpaku di depan lappy ako ini...terasa mcm setiap masa terisi....suddenly my life totally change 360 degree wakakaka


tp ako takut juga sebab nt panas sekejap ...pastu ako bosan .... sebab ako mmg cepat bosan..kalo benda sama ajer berlaku dlm hidup ako....

ok cerita mcm mana ako blh terperangkap dlm dunia ni....

dulu ako masok satu tpt chat ni .yg ako dah joint sejak 2003...tp ako stop agak lama..so ako joint balik..... .ako rasa mcm best pulak..n then i knw this guy..let me call him as Kambing wakakaka perkenalan kami bermula masa ako kutuk dia menjadi DJ di satu tempat..sebab dia asyik promo radio dia siang malam...tak ada keje itu mamat

and cuba teka..1st time when ako called him through his mobile...and then dia boleh ON AIRkan those conversation....wakakakka padan muka dia sebab kat situ masa itu juga ako menyumpah kambing dia....wakakkaakaa


the clock click click click....now I'm addicting wif the whole radio internet....thank to him....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS