Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

bermula langkah blogger

hensem tak kambing ku ini


waduh2 !! kelakar ako



sejak menjak ako kenal seseorang hidup ako terus terpaku di depan lappy ako ini...terasa mcm setiap masa terisi....suddenly my life totally change 360 degree wakakaka


tp ako takut juga sebab nt panas sekejap ...pastu ako bosan .... sebab ako mmg cepat bosan..kalo benda sama ajer berlaku dlm hidup ako....

ok cerita mcm mana ako blh terperangkap dlm dunia ni....

dulu ako masok satu tpt chat ni .yg ako dah joint sejak 2003...tp ako stop agak lama..so ako joint balik..... .ako rasa mcm best pulak..n then i knw this guy..let me call him as Kambing wakakaka perkenalan kami bermula masa ako kutuk dia menjadi DJ di satu tempat..sebab dia asyik promo radio dia siang malam...tak ada keje itu mamat

and cuba teka..1st time when ako called him through his mobile...and then dia boleh ON AIRkan those conversation....wakakakka padan muka dia sebab kat situ masa itu juga ako menyumpah kambing dia....wakakkaakaa


the clock click click click....now I'm addicting wif the whole radio internet....thank to him....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: