Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

Angah Admitted & Papa Cha Cha Meninggal Dunia

Hari Khamis, May 27th 2010... bangun ajer tidor lebih kurang kul 8 lebih ak masuk bilik....ada almost 40 miss call frm my family ....arghhhhhh


" ANGAH ICU HEART ATTACK "

" ACHIK KO TIDO MATI KE...ANGAH ICU SJMC "

macam2lah msg ak terima..... ak dah dua hari tido rumah kawan aku...sebab peel ak ni kalau demam mmg x nk stay rumah tak nak family risau...


Terus ak call family nangis2...n ak bersama2 kwn ak terus pergi SJMC



Sampai sana tak ada parking, kena pergi ke hosp dia yg sebelah lagi...tp nasib baik ak pergi ngan kawan ak...ak terus turun berlari naik tingkat 2

Ak lihat semua ada.
Ak lihat semua padang ak...

Ibu maafkan achik sebab achik tak sedar...achik tido kat ruang tamu...

Kak ngah achik minta maaf....

Macam2lah ak minta maaf kat mereka...mereka sekadar membisu...dan mengangguk...

Kak long cakap tak mengapa...benda dah terjadi dah tak boleh pusing kan....mmg ak tahu ....tapi ak menyesal giler....MENYESALLLLLLLLLL BODOHHHHHHHH masa tu.....

Ak terus menerpa angah kat ICU....ak lihat berselirat wayar2 dia....ak tak blh buat apa2...I CANT DO ANYTHING JUST WACHING HIM LYING THERE.....ADIK MINTA MAAF ABG...

Ak cuma boleh lihat sahaja....masa tu mmg ak tak boleh mgambarkan bgm perasaan ak....


PAPA Cha Chayunk meninggal dunia

BALIK RUMAH ... Sekali lagi ak dikejutkan dgn kematian papa Cha Chayunk .. kenalan ak di frenzyfm..dia ni kira mcm anak angkat ak dgn kubi...

Dakmuo pening dia tak tahu nak bagi nasihat apa kat cha cha....ak pun tak tahu sebab malam tu mmg otak ak tak bergerak...selalu kalau kenalan ak ada masalah...insyaallah ak ada je idea nk tolong selesaikan...

nasib baik abg ada....kubi terus je bg berapa pandangan malam tu ...ak terus ligat berfikir....apa2pun pada Cha Chayunk ingat satu je syg

pesanan mama jgn lupa syg...jgn sedih & be strong...redha dgn prmergian pap....cha syg papakan kalau syg kena redha biarkan roh papa tenang...cha yg hidup ni kena kuat sebab nt kelak kita semua akan jumpa juga di padang masyar...masa tu cha kena tunjuk yg cha berjaya dr semua segi cabang kehidupan...make sure dats u arwah papa proud to hv u..and Allah knows the best why He give u this kinda of challenge... PEGANG DLM HATI.. PAPA ANAK PAPA AKAN SURVIVE DLM HIDUP NI...SEMUAnya UTK PAPA... ( sme like FB notice )


ak pun tak tahu nk ckp mcm mana...tahun ni ramai betul umat kita kenalan kita dipangggil Allah SWT...takdir Allah kita tak boleh buat apa....

semalam ak melawat angah...he still warded @ ICU... pic ak ambil tu semalam :p .. nasib baik masa ni dia dh sedar......dh mula nk senyum.....dia nk makan fish manhantan...fav dia....jap lagi ak pergi beli kat subang parade.....

lagi pun tadi Alhamdullilah ... kak ngah maklum pd ak....petang ni angah ditransferkan ke ward biasa...dan ak lihat semua family ak dah glad dgn berita tu...dan ini bermakna....anak2 angah blh tengok babah mereka....







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

KuBi said...

syg byk2 bersabo, smoga abg ngah cepat2 pulih!! dan ytk cha, salam takziah!!

cekodok comot said...

yeap thankz abg sb support syg :D ... angah suruh jumpa dia kalau takut jumpa ayah wakakaka...