Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

agak2nya dia rindu tak kat aku

dah berapa hari ni aku tak on line atau on air...
aku harap rakan2 cyber aku faham..
and plus together sapa2 yg aku terhutang topup ....
sabar ye...next week aku balik k....
jgn pula menuduh aku penipu :(( tak sengaja kerana keadaan memaksa...
and then plus aku tak bawa list tu ..semua ada kat rumah ...

pada si dia.. i luv u ... agaknya dia rindu x kat aku...
2 3 hari ni aku jarang contact dia... mcm mana agaknya keadaan dia...
td pun ak bangun ku 2 petang agaknya.....pastu tido balik...

yg best bangun2 dpt sms dr si dia...ada perubahan giler2..
selain skrg dh romantik wp x banyakkan...but i like the change...
aku baru perasan kalau kat blog aku dia panggil aku sayang
panggilan yg selalu panggil...tp kat blog sebaliknya..
well kalau on air aku fahamlah..tp kat blog....
tp aku rasa kenapa ?

nak fikir negative...dia nak cover line lah tu
nak fikir positive...well blog kira official...tp tp malass sudah

hari ni dah 3 hari kami berkampung dkt sini..salah ke aku cakaup
bkn masa raya atau majlis kahwin ajer semua sedara mara berkumpul
tapi masa "kematian" pun semua sedara mara berkumpulkan

tp aku terpikir juga...kalau dah tak ada orang tua
adakah ada lagi perjumpaan ramai2
adakah slps ni raya akan berkumpul dgn ibu bapa sahaja
adakah family circle kami akan pecah
entahlah...tp td aku dh dgr..suara2 sumbang pasal pembahagian harta..
.aduhai mcm2 ..apa2pun bak kata cousin aku biarkan org kita yg uruskan kalau
mereka bertekak ke apa ke..kita anak buah buat pekakkan telinga...

Ya betul ..tak sangka Habibdam dah mature..dulu2 mcm tak semengah je
..aku pun dh dkt 5 thn tak jumpa..

skrg dah pukul 4 lebih mata aku x blh tido lg argghhh
cnfirm esk aku bgn lewat :P


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

KuBi said...

uiks mcm perli jer ni wakakak!!

terror of death(zharif) said...

kubi trasa ke...hik3...

cik cengkodok doa2la org tersayang tu sentiasa romentik.....bak iklan semakin hari semakin sayang...ewahhhh