Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

Rencah Hidup Aku Dari Pukul 0800 sampai 20:26

hari ni hari isnin

mula2 td masuk opis...mcm norm..ak akan memekak :D sb hari ni project ak berjaya...tiba2 akim buzz skype ak...hahahahhaa


sblm tu aku nk ceritalah

akim ni aku tahu dia tengah geram kat aku dengan merak....sb malam kelmarin kaw kaw aku buli dia on air...kami ckp sajak tu dari dia..poet dia ya..merak pun blh tahan kepala joint sekali....tak ada ucapan pun kami ckp ada ucapan...peduli apa kami control konti...bila lagi nk buli mamat ni...tp yg best smlm dia nk balas dendam kat aku ..sorry ar bro...wa balik sampai rumah kul 10 lebih...dia nampak ak on line nk bulis..TAPI SYG SERIBU KALI SYG....dia terleka n terlupa sb ralik tengoak ak buli kassim selamat..budak mana tah ak tak kenal...ak tgk dlm frenzy trus ak kaco...apa2pun TUJUAN AKU SUPAYA AKIM LUPA nak kenakan aku wakaakkakaa..


[9:34:51 AM] Akimz: haaa
[9:34:54 AM] Akimz: nk dj la tu
[9:35:42 AM] cekodok: x nak
[9:35:44 AM] cekodok: kat office
[9:35:45 AM] cekodok: ar
[9:35:49 AM] Akimz: bagus2
[9:35:51 AM] Akimz: tak yah dj
[9:35:53 AM] Akimz: dok diam2
[9:36:01 AM] cekodok: jahat
[9:36:07 AM] cekodok: nk dgr kat office nye evironment
[9:36:10 AM] cekodok: tp u jgnckp
[9:36:26 AM] *** Call to Akimz, duration 31:27. ***
[9:41:12 AM] Akimz: mcm pasal tani opis ko
[9:42:57 AM] cekodok: tahu tak apa
[9:42:58 AM] cekodok: wakakkaka
[9:47:51 AM] cekodok: kalau dh bosan letak ajer
[9:47:52 AM] cekodok: :D
[9:48:08 AM] Akimz: wakakakaka
[9:48:16 AM] Akimz: aku tgh print2 jap
[10:00:24 AM] cekodok: k..t

lebih kurang 1/2 jam kot dia dgr keadaan office ak yg mmg gegar giler...smpai kawan ak didie buat poco2 dia dgr ke tidak ..entahlalh tak tahu...wakakakkaka...mmg bdk2 opis ak sewel2 belaka...tp mereka best kecuali sekor tu...

sebut pasal minah sekor tu mmg ak myampah nk mampus..td ak selongkar video cam opis ak..ak nampak dia selalu lepak kat meja ak time ak tak ada....aku rasa aku dh tahu jawapan aku selama ni...memang dasar arghhhhhhhhh nak ajer myumpah....ikut hati nak aje ak panggil dia tarik2 rambut

tadi lps ak balik drkl...ak naik opis..terserempak ngan along ...hmmm dia peluk ak wakakaka rindulah tu...dia ckp kakak dh sewa rumah ke...bila nk buat open hse rumah baru... :-w aku tahu dia perli aku tu.... bla bla bla ..aku ckp malam ni aku balik rumah

tadi masa petang abg tgh dj...aku ckp tak singgah ke blog aku...dia ckp jap lagi..ak buat2 merajuk ..yalah tempat org abg singgah tempat syg tak ada pun.. dia tanya lg blog mana...aku buat2 marah...dia ckp manalah abg igt abg pergi blog sapa2....abg singgah kejap ajer...abg cuma igt kalau singgah blog syg.... ARGHHHHHHH aku terkedu....abg ckp romantik kat aku....hahahhaha dia dh mula pandai ambil hati aku..dia tahu mcm mana nk tackel aku kalau aku meraban merepek...

abg tahu tak..sepanjang hari wp syg sakit hati ngan budak biul tu...sebab abg ada kat sini syg senantiasa...syg senyum ajer kat opis..dan td syg close deal banyak gak....aminnn rezeki datang....

syg harap apa yg abg bincang ngan adik abg smlm akan tercapai...syg benar2 nak abg berjaya..syg akan sokong abg..cuma.. kenapa abg selalu menolak pertolongan syg...

skrg ni aku kat rumah...ibu ada sambut aku..hahahhaha berlaku jejak kasih ...br tak balik 4 hari adui ibu aku ni... aku cium ibu cium waliq...tapi entahlah hati ni mmg berat sgt sgt sgt....

minggu ni ada gath family mcm biasa...sebulan atau dua bulan sekali mmg akan buat perjumpaan ramai2....aku mcm malas nk joint...arghhhhh entahlah...kami nk pergi Port Dickson je...tengoklah mcm mana...

apa2pun ak dah redha apa terjadi...n aku malas nk fikir . DIA tahu apa terbaik utk diri ini...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Akim said...

apesal name aku naek weyyy, nanti dorang taw aku tak wat keje pagi2!!

cekodok comot said...

memang pun :-"

bkn ke keje kau pakai maskot je wakakakka

Far AcRoss HavOc said...

org kt opis suh keje...
ni boleh berskype2 plak ek..
hahaha..
:D

Eciz said...

papa da pdai romantik. mami suka la tu.