Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

Entry Aku :D

macam2 benda berlaku
aku tak faham n aku tersepit

elok2 kita nk maju...elok2 kita nk bersama...knp nak spoil

tahukah anda..dlm satu orginasasi perlu ada team work..jika sendiri mau sikap ni aku punya ni kau punya...aku ada team aku dia ada team dia...mcm mana nk maju....nak sgt berahsia sb apa...sebab nk cover tak nak pecah.....mcm masing2 tak boleh check ip masing2..

salah ke ngaku salah...salah ke ngaku kekurangan sendiri....aku sendiri ngaku aku panas baran..tp aku akan tenangkan diri..cara ak..mood aku spoil..nt aku ok..aku dtg balik... n aku akan pergi sendiri ke arah sapa2 yg terkena tempias....

spt kat tempat aku lepak :D evrybody know each other..masing2 tahu duty masing2....setiap org ada boss masing2 n their bosses will inform budak2 bawah2an dia..kenalah igt kalau x ada yg menyokong tak kemana arah hidup kita....apa2 pun kena telus...

babe aku tgk ramai yg mcm masuk tmpt kita...ramai mcm dengki...elooo sapa yg bawa...tempat kamu tu dulu mcm xxxxxxxxxxxx je...tp well sb kena semangat kawan kita help each other..syarat aku mudah ...kena lien....kalau tak lien susah bagi aku sendiri nak bertatih & berjalan & berlari.....

satu lagi seperti yg aku warwarkan pada semua
in chating
u can be anything u want
kau nk tipu sapa2 suka hati kau

tapi DONT DONT EVER
01. AMBIL DUIT ORG SECARA TERUS ATAU TAK TERUS
02. JANGAN JAHANAMKAN RUMAH TANGGA ORG
03. JANGAN ROGOL ANAK ORG

mcm aku sendiri aku tak nak jumpa org..( aku ikut abg hihi) ..tp aku pegang janji...tu bezanya....jika tak mampu berjanji atau ada kecemasan cepat2 bagi tahu...bkn mendiamkan diri & meminta org tu cari kita...mana sifat persahabatan...ok fine benda dh terjadi...bagi ar bukti kalau betul di pihak benar...tpi kalau tak ada minta maaf....


budak2 lain semua tahu tempat ni sebab apa..sebab DIA...dia terlalu baik..aku amat senang dgn Dia..mmg dia tak banyak ckp...sb dia simpan tp aku tahu...bkn aku tak kenal dia...aku kenal...dulu mmg aku tak ambil pusing sb well aku tak ada apa2 perlu aku libatkan diri...tapi sekarang ya...kenapa ...utk sekian kali..setelah berapa kali aku pujuk..akhirnya DIA menghasilkan product dia sendiri..tapi still dia nak bersama2 kawan2 dia...

tadi dia minta aku sabar...mmg aku boleh bersabar...aku boleh terima kembali..tp syarat aku simple...kena lien tu sahaja...no hiding cost...

bayangkan we are in same boat...x kenal each other...macam mana nak minta tolong kalo bot tu nk karam...spt juga kalau kita menDj ada org baru masuk...we ask...dr mana..dia ckp dari A B OR C..so ada ramai tak dlm group tu...jadi takkan DJ nk buat sorang2 ...mesti dia minta help dr org lain...tu caranya...abis tu kalau kita tak kenal ..mustahil u enter to internet w.out ym or skype...com'n budak2 pun tahu...

igt aku tak sayang apa yg aku buat...semua yg aku buat semua aku sayang n care...nampak ajer aku kasar...tp in heart im really caring...

pada kawan ku wanita ...aku sayang kau tau..dulu masa aku jatuh hampir2 jatuh sb tekanan ngan persabahatan aku dgn DIA...kau ada disini aku....bkn aku marah kau lama2..aku tahu kesilapan sekali akan mmbuat kita berhati2 so hati2 lah...setiap persahabatan ada naik & turun ..kita masih boleh bersahabat... setiap apa yg kau katakan aku simpan ...aku tak pernah cerita kat org lain....coz i knew tak kemana internet ni kan ...

utk kawan ku sorang lagi...tak mengapa...mungkin dia ada masalah dia sendiri...persahabatan yg lama korang berdua takkan nk jahanam dlm sekelip mata....maaf n memaafkan tu boleh kan...kita nak sama2 maju...kita kena teguh kawan.....

apa2pun masih belum terlambat...benda dah lepas tak boleh buat apa...cuma yg aku mohon musyarakahlah....& TOLONG TULUS ....

aku cintakan abg aku sgt2...aku tak nak dia kecewa....sb ni hasil dia n hasil semua juga...aku menangis masa aku type ni...mmg its truth..persahabatan membutuhkan air mata, ketawa & pelukan...JOM KITA PELUK EACH OTHER....

skype aku masih ON & YM aku pun ON buzz ajerlah :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Bukan Eciz said...

yang penting skang sume back to normal. kn mami?

cekodok comot said...

yeap back to normal syg..support