Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

kete iman accident




aku malas nk type apa2 update kat blog aku buat masa ini...sb mmg tak ada mood huhuhu....

yg aku harap skrg ni doa dari semua...n terima kasih rakan2 baru yg aku kenal iaitu dari kawan2 iman ( syed shariman ) sendiri

ok ni ada pic kete yg accident yg aku br dapat dr bob....


apa2pun aku harap semua dapat berdoa utk babe aku sorang ni...aku dgr ramai rumus ckp besar sgt ke budak ni...bagus sgt ke....bg sapa yg tak kenal n tidak dpt merasai apa2pun ...cukuplah simpati sbg umat islam .... kami tak perlu ayat2 laser...

di saat kita gelak n ketawa ada yg merintih....ya iman bukan bf aku... bkn tunang aku ke apa ke...tp aku sendiri susah nk rapat giler ngan seseorang mahupun dia laki atau perempuan...tp iman menidakkan kenyataan aku.....

babe cepat ar sedar babe..aku tahu kau kuat...kami kawan2 kau kat mana2 pun ...terutama di frenzyfm...gomofm...facebook pray for u iman...






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

can ili be akmal? said...

semoga syed bangun.. amin

[[iidyLL_iceneSS]] said...

hopli evritin wil b ok....
kip praying...

Kie-yu said...

hope to get hear frm u soon
b string k :D

[™محد زولفکر] Zulfakar said...
This comment has been removed by the author.
ZACK ENTRY said...

sama-sama kita doakan dia pulih..



latest entry Jom Join Fantasy Football