Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

DJ di ohmedia.fm


hye

diam2 tak diam.. dah lama ak tak update blog ni .. kenapa ya ? sb x ada sumber ke tp aktivity ak sejak kebelakangan ni banyak.. BANYAK SGT ... tp sb tak ada pendorong kot

activity dj... dulu di frenzy.fm pastu gomo.fm pastu ada banyak lagi.. ak pun dh malas nk tulis.. tp apa2pun.. sekarang ak berada di Oh! Media.fm

sejarah penubuhan... dr sisi azie .. merupakan one of the team di Oh! Media Network.. to be honest slps kenal beliau & adik beliau, khai hassan.. baru ak tahu besar juga penangan org dlm dunia internet ni... dari mesyuarat di Putrajaya.. dari pagi ke petang ke malam.. perghh.. rasa teruja sgt..

now team kami di ohmedia.fm dah bertambah... dulu ak , sisi, affa, rentung & kak jen ( tp kak jen dh keluar dr team kami ) skrg bertambah DJ's ......... abnor , khairul ong, aim dot dot, ejat kmn ash alia, afiq siber, aus pesona , sky , iem evan , bizkit & dj bongsu shy .. !! ops lupa ada satu lagi nama Ammat Grimlock... huhuhu

tugas ak .... sebagai dj sambil menjaga mod.. mod pun bertambah .. tp dikekalkan 10 org shj... ramai juga yg masuk & keluar... ramai juga yg apply ... ramai juga yg disingkirkan.. kejamkan ayat... lol ... tp tu hakikat... we are doing serius bussiness bukan main... ( nanti ak cerita pasal mod2 ni ) tp ni nick2 FB mereka Mohammad Shafiq Adli Syahir Fazilla Hata Jue Hana Miya Sarra Ann Ehan Raja Ashamie Farhah Lala Epilogue EpicOgy Menyot ..

http://ohmedia.fm <-- website kami
http://ohmedia.fm/chat/ <-- tempat chat kami

https://www.facebook.com/radioOHmedia <-- fb kami

masa mula2 pembukaan perghh macam2 terjadi.. bergaduh jgn sebutlah.. sampai bertekak .. pedih mulut .... tp alhamdullilah... sabar sabar akhirnya semua dah ok... sb apa... masing2 dah profesional kot...

yg paling ak tak tahan... FB Kami di HACKED.. bukan sekali banyak kali... !! ramai yg dengki... tak sangka lagi.. !!

to be continue


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS