Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

Fountain Chocolate di KL / Cheras / Kajang

Hei... 
I just started my small business.. its started when I was @ my previous office... we do a lot of makan2.. and one day we want to do open house / day to our customer 

n suddenly i got an ideas to do CANDY BAR !! 

APA ITU CANDY BAR !! 



tapi ak tak lah seteror macam tu... baru ala-ala jinak gitew 

ni ada beberapa pic yg ak buat ...
 kalau ada sapa2 nak order contact je kat FB candy bar yg kat bawah fb ak tu.. 
nak kata buat 100% belum mampu.. sebab MASA


SAMBUTAN HARI JADI 
THEME : ANGRY BIRD 



OPEN HOUSE 
THEME : SECRET GARDEN 





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

September Datang Lagi

to be honest bulan2 yg menyesakkan kepala ak
bulan august & bulan september
why ?
coz bulan august satu masa dahulu ... bulan bahagia.. kini bulan kelat... menitik air mata ak mengingatkan kisah2 di bulan august... 
satu persatu perkara yg berlaku yg menyakitkan hati 
dan di bulan september ... satu tarikh amat mengembirakan di masa yg sama kesedihan kerana tiada sambutan lagi..
tapi tak mengapa yg penting skrg .. kita kena happy
now aim on the way to diet.. DIET !! hahahahha funny kan... but need too ... sampai bila badan nak besar kan kan
new pic of me



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS