Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

uptown kajang

biar murah asal bergaya
biar murah asal kualiti bagus

hahahaha this is a 2nd time aku lepak kat hotel uptown kajang...paling murah 50 sehari paling mahal RM120 ( vip room )...mula2 aku jejak kaki kat hotel ni bulan lepas...masa tu baru balik dari tganu...opah meninggal...nk balik nilai...kunci kat ibu....so takkan nk tidur kat dlm kete....

kebetulan masa tu kami lepak makan sate samuri kajang....n then tiba2 dpt idea..kak long aku ni jenis adventure...dia cabar kami tidur kat hotel shop lot...aku mula2 liat gak...sb bagi aku hotel mcm ni hotel utk anak2 ayam...BUT when aku enter ke bilik ni ...NOT BAD AT ALL...telahan aku meleset....

tadi masa kak ngah call...

"kakak baby tidur mana malam tadi"
" tidur kat uptown kajang"
"uptown hotel tu
aku jwab iyalah....

" kakak baby booking bilik vip lagi 2, sat lagi kami nak mai kul 4 .. nak main bowlling..."

wakkakakakkaka....tu ar influent akak2 ipar ku yg sempoi... :p mereka juga yg banyak mgubahkan peel2 keluarga ku... dari yg asyik pandang branded...ke selamba n sempoi....

cuma aku benar2 berharap agar jika seseorang tu masuk ke keluarga ku..DIA MAMPU mgubah apa yg aku inginkan ... amin :D

dah hampir seharian..tak ada sebarang berita....

aku rindu tapi aku dh redha n pasrah ... penat...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

KuBi said...

semoga apo yg kita impikan menjadik sbuah kenyataan!! amin...

cekodok comot said...

amin LUV u abg so much