Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

me & jalan2 cari makan

semakin lama ak berlajar pasal blog semakin lama seperti ak dh faham erti apa tu blog....

spt dlm entry ak spt ni dr pgamatan ak melalui blog2 dan terlalu banyak pandangan seseorang dlm ERTI sbnrnya blogger ni ak dpt rumuskan mrk .....

ada yg nak glamour, ada yg nak buat buss,
ada yg buat seperti diary,
ada yg nk cari duit,
mcm2 kan...

dr mana mereka dapat idea utk dijolok dlm entry mereka....

ada yg curi ambil dari paper2 online ...( sdgkan buat apa ..bkn ke kita blh baca dr situ sendiri wakakakaka....tp x dinafikan mcm ak sendiri ...smtimes ak x baca pun paper...bila ak tgk blog mrk ak baca....hishhh mulut ko ni laser tu )

ada juga yg ambil dari kehidupan sekeliling mereka...mrk adopt n adapt menjadi cerita :D pendek kata ... macam2 juga kan

maka dgn ini ak nk buka entry baru pasal MAKAN

baru2 ni ak dapat melihat satu tempat makan yg terkejut juga melihat ia....

MAKANAN GANU ... GANU KITE....

mu nampok dok makanan hat kat sebelah...slero naik doh....cube mu teka hat mano...

ado tupat..ikang pangang,,,pulut cawang..

dok sokmo lapar deh


NI DIA MENU DIA DEH..... jom kite pakat2 g sane....

address dia :-

Sokmo the Cafe" The Authentic Taste of Terengganu.

Business Suite, Jalan Setiawangsa 8, off Jalan Bukit Setiawangsa, off Jalan Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur.

Dr Ampang Park traffic light - Jalan Ampang utk 1.6km, sampai hat Russian Embassy kat sblh kanan mu , @ ur left Rubber Research Institute,pusing kiri @ Jalan Jelantek jalan lebih kurang 2km slps Setiawangsa LRT station kat kanan, dkt trafic light pusing kanan ke Jalan Taman Setiawangsa.


Dari sini teruskan perjalanan 3/4 km slps CIMB bank, Petronas Station dkt sblh kiri slps 3th traffic light, pusing kanan ke Jalan Bukit Setiawangsa, pusingan pertama ambil kiri ke Jalan Setiawangsa 8.

For further info please call Wan Rosman Dato Indera Pahlawan 012619897





















Dari Nasi Dagang, Minyok ke Pulut Cawan
Tu Dia Masakan Ganu Doh Sampai ke Setiawan

Akhirnya Perut Saya Dah Mula Tertawan
Dek Buah Tangan dari CIk Wan

Terima Kasih Ya Cik Wan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

M3r4k♥Put!h™ said...

sodapnya den nenok juadah 2... tp malangnya den x leh mam pulut n basik...wawawa...apa ;h malangnya nasib aku ni....

Far AcRoss HavOc said...

sedapnye..
nnt nk gi ganu gak la..
=)

cekodok comot said...

ni bkn kat ganu ni kat kL :D