Thankz kerna sudi follow blog sy...n insyallah sy akan follow blog u all..apa2pun yg baik dari Allah SWT n yg buruk dr sy sendiri...dan sy mmg suka melepak2 n membaca entry2 kamu semua... peace anarchy
Powered by Blogger.
RSS

ada ke org nk borak

chat

Me & My Blog


Dah berapa hari ak tak sempat mencoret di blog ak ni…keadaan amatlah bz...n bulan june ni ak rasa jadual ak penuh sgt...n bulan june juga saat ak terakhir...im gonna miss u all....


pasal blog ak ni.....sekali lagi ak tekan blog ak ni adalah blog personal…tak ada kena mengena ngan org lain…barang siapa nak lihat atau jengah blog ak … tersangat dialukan…nk coment pun dipersilakan…..


We talk abt blog…nowdays mmg ramai yg buat blog either for buss or 4watever….ada pergi ke tempat blog2 org just masuk chat say hye semata2 nk tambah kawan tp sbnrnya niat di hati nk suruh org tu follow dia pergi blog dia…tp bagus juga at least kita boleh berkenalan n kenal apa yg ada di mata kaca mereka...sb setiap org takdir dia berbeza...drama mereka berbeza..yg kelakarnya ada yg ugut2 nk exchange blog…mula2 ak tak tahu apa tujuan…malah ada yg buat duit kalau kita click kat naufang tu ke apa ntah..but n against ak tekankan di sini..its up to you all…lappy masing2 bill internet masing n korang bayar sendirikan utk semua cost2 tu…


Tak juga ak sangkalkan ada juga blog blh kita ambil belajar…mcm blog tak perlu ak sebut nama..tp bdk tu comel sgt..dia student kat uniten..thanks cute..ak belajar buat sushi dari dia wakakkaka…ada juga blog yg beri info terkini…mcm suffer tu…wp dlm berita paper blh baca tp dia tulis juga..tp kadang2 thankz juga sb ak smtimes x sentuh juga paper…tp blog yg ak list2 kat tepi tu yg mana updated…mmg ak baca…..


Tp ada juga bila kita tulis blog org sangka lain…org selalu ckp belakang..malah berapa kali ak lihat org sound ak…MACAM KO SORANG ADA PAKWE….ewwwww those words…hello org lain pun ada tulis pakwe dia banyak2 kat blog mrk..ada ke korang tegur…NULL ryte..and then why d only reason ur putting u finger on me cz my kambing pie tu it’s a one of the people yg korang minat…n fyi ak kenal dia bkn sb siapa dia spt mana u all kenal…ak kenal dia his nothing occay….only ordinary people…wp byk tuduhan ak terima…alah sb dia dj ko minat dia…ewwww perlu ke ak terangkan stiap kali ak dpt tuduhan ni….masa ak kenal dia dulu ak suka gaduh ngan dia…ak suka mencibaikan dia…mnbabikan dia…dgn kata lain ..ayat yg ak korang ckp skrg ni tak blh BLAH..masa kami kenal each other…ayat or wordz which we using lagi kasar dari sekarang….


Dan dia ajak ak datang ke dunia DJ internet dia skrg…ak datang tp mcm biasa ayat kutukan dr ak kat dia mmg tak bleh tinggal…dr situ ak kenal sapa dia…inner dia…dan sb krn dia kena myamar jadi BF ak dulu2 …kami terlekat smpai skrg….hajat hati saja je..tp well wif His wiling im ere now….but bar in mind…kami tak tahu perjalanan kami akan tamat bila…


Ibaratkan baby yg baru nk belajar erti2 warna disekeliling begitulah ak…ak masih lagi belum celik ttg dunia dia…n tak dinafikan bulan pertama….berapa kali onak n ombak datang mencabar ak….berapa kali ayat putus clash keluar…tp dia sabar ngan ak…n dia tahu ak masih belum kuat lagi …di tempat kami dulu..barangsiapa yg kapel…kami semua terima dgn bulat….sapa2 nk ngorat atau chat bersama2…semua terang dihdpn..no hiding cost…malah ada juga ayat…oit bini ko nyer tetek tu ak geram blh ak nyoyot..wakaka ( ni cth pada ak ..malas ak nk buka cth lain ) n pakwe dia selamba balas n myumpah each other…..malah ada juga kalau pakwe dia ngorat makwe lain…kami cakap .. nt makwe ko ak suntut…bontot best..dgt kata lain..mmg ayat tak blh blah…ayat kami mmg melampau n kasar…dan itu ak dulu..ayat ak juga…


kat chating tu blh dikatakan kami semua open..semua lepas geram…tak dinafikan masing2 ada kerjaya masing2…ada yg ada buss masing..ada yg hebat ada yg superb ada yg biasa…tp kat sana WE ARE EQUAL….just chat for HAPPY PURPOSE…releasing TENSION…n kami tak pernah persoalkan sapa ko dlm chating tu..yg penting jgn ganggu hal org n tak ambil harta atau kikis harta org...




And kat sini ak jumpa satu tempat yg mcm tu …wp ayat tak adalah mcm dulu2 …tp kat sini budak2nya bleh tahan juga….di mana kalau bukan di Frenzy.FM mesti gempak punya…kat sini juga ak ditawarkan oleh org2 kuat sini..thankz for them such as Dakmuo Sifau n Syuk…ak jadi DJ wakakaka..tp rasa ak blm layak lagi benda tu…i/o dats @ here mmg ak tenang..boleh menjerit….blh gaduh2 mesra…

.

Dan juga ada tempat yg tak blh terima……malah bila mrk tahu ak siapa..mrk byk mengunakan psychology on personal things…. Eww perlu ke ?…malah ada juga yg menyumpah melibatkan org tua ak…ada satu case yg ak tak bleh lupa…ak nyumpah atau kutuk kawan office ak.. kebetulan case dia sama dgn seseorang dlm chat ak tu…dia terasa…dia termakan chili kot…dia blh balas smash ak kat FB dia…dgn sebut mak ayah ak..makan nasi..bagi nasi etc etc….dan ramai yg smbg menyumpah dia pada ak pada masa sama ak pun menyumpah dlm FB dia ( padahal ak tak tahu ayat dia tu utk ak ) wakakakkaka…tp bila dia tahu yg dia salah sangka…& ak dgn selamba Tanya dia personally….ayat awak kat FB tu sbnrnya utk ak ke…dia blh ckp lupakanlah…benda kecik

WAAA wat the fcuk babe….sb ak dpt info tu dr org dia juga..kenalan dia juga..tp dia boleh tak ngaku….wakakakakaka … but well ak pun malas nk panjang cerita…ak senyap…tp ak ckp kat dia…kalau betul ayat tu utk sy ak tak maafkan dia sampai ke liang lahad :D….tp kalau bukan….n informer ak tu salah..ak minta maaf….dia terus diam n ckp dia bz…korang fikir sendirilah….


And again..we cant satisfied every each people….ak tetap style ak…korang tetap gaya korang…Cuma ak pesan satu ajer….setiap org ada gaya masing2….setiap ada peristiwa masing2…tak semua org tu sama ngan kita…kenal dulu hati budi mereka baru kau tahu mana tempat dia berdiri…


Bak kata Hang Tuah …dlm cerita PGL….tangan ku terikat di langit…kaki ku dipasak dibumi….korang faham sendirilah maknanya….and chill up occay...x semestinya org tu kita nmpak luaran dia ganas...jiwa dia pun sama...n x semestinya org tu lembut n ayu...dia pun lembut ... evrybody hv their own differ inner occay,.....


pergh ak, tulis blog ni kat office wakakkakaka keje keje....tp at least macam ak ckp kat seseorang...blog syg ni ibarat diary syg....n jiwa syg...bila ak lepaskan ak tenang....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

cekodok comot said...

bg mereka yg buzz ak..skype ak...jgn terasa babe..ak jawab secara am...coz dh penatlah nk jawab sorang2 wakakaka....mcm artislah pula...

n pada mereka yg ak lawat blog samada dr list ak atau abg...x ada kena mgena...kita kawan bkn lawan...tegur ak kalau ak buat silap...n again...im still new still baby in dis world...samada dunia blog atau dj internet...gimme a break plus tyme

luv u all

. said...

hebat gak makwe aku sorang ni!! ni wat aku tambaha sayang nih!! muaaah!! sampai berbuih mulot!! atas dan bawah!! wakakakakakaka!!!

cekodok comot said...

makwe ak sorang ni !! berapa banyak makwe abg ada haip !! nk kena piat tinga ke :X

Far AcRoss HavOc said...

mama dgn papa jgn gaduh...
hehehe..
sape yg buat mama n papa gaduh mmg nk kene...
ikat diorg kt pokok pastu bg kerengge gigit..
=D

cekodok comot said...

far my princess .. :D papa selalu buat mama gaduh...sb mama nk tukar layout blog dia tapi dia tak nak warghhhh....